Huoltovapaata vesianalyysiä

Luotettavaa kotimaista mittalaiteteknologiaa

Optoseven Yhdyskuntatekniikka 2019 messuilla

Optoseven Oy kehittää ja valmistaa optoelektroniikkaan perustuvia analysaattorijärjestelmiä nesteiden reaaliaikaiseen mittaamiseen.

Optosevenin uudessa FSA-CT1000 UV-COD ja sameus analysaattorissa on hyödynnetty tekniikoita eri teollisuuden alueilta. Analysaattorit ovat huoltovapaita ja niillä pystytään mittaamaan luotettavasti vaativimmissakin sovelluksissa.

Tärkeimmät sovellusalueet ovat prosessien valvonta ja säätö sekä raaka- ja luonnonvesien monitorointi. Optosevenin analysaattoreilla voidaan mitata useita parametreja samanaikaisesti laajalla pitoisuustasolla, aina prosenteista mikrogrammoihin kuutiometriä kohden.

Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan kanssamme Jyväskylän Paviljonkiin osastollemme B116